Bowlingen söker mer personal!

Vi är ett aktivitetscenter som erbjuder bowling, shuffleboard, biljard, mat och dryck. Om du tidigare har jobbat med bowling eller inom restaurang/café/kiosk/butik är du kanske rätt person för oss. Det är ett extra plus om du har intresse/kunskap om öl och vin.
Har du rätt personlighet? Vi söker dig som vet vad service handlar om. Du ger lite av din egen personlighet, för att gästen ska trivas och känna sig bekväm och trygg. Du behöver både kunna ta eget ansvar och jobba i team.
Vi erbjuder dels en 80-100% tjänst med schema, men har även behov av timanställda, mestadels kväll och helg men även dagtid kan förekomma.
Provanställning 6 mån med chans till tillsvidareanställning

Bowlingen söker köksmästare/kockar

Snart drar bowlingsäsongen i gång och vi behöver 2 stycken halvtidskockar. Du jobbar mestadels ensam i köket så du behöver kunna ta eget ansvar, men ändå vara bra på att samarbeta. Du kommer jobba kvällar och helger samt lite andra strötider.
Vi gillar människor med personlighet, som gillar att jobba. Vi har höga krav på rätterna, som går ut till gästerna. Vi jobbar både med á la carte och bufféer. Har du också höga krav så kommer du passa perfekt. Ansvarsnivån kommer att anpassas till din kompetens, så tjänsten är ännu inte helt utformad.
Deltid 50%, provanställning 6 mån med chans till tillsvidareanställning

Så här söker du tjänsterna

Maila info om dig till bbm@fiskebacken-bowling.se
Har du frågor ring:
Mikael 0709-88 40 20
Sonja 0708-77 95 58
Kom inte på spontanbesök då vi ofta har en hektisk arbetssituation.